Liljeholmen/Rosenlund, Jönköping

Gillesgatan 9B

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

MODERNISEARD TVÅA MED VÄTTERGLIMT SOM GRANNE!

Här presenteras en moderniserad 2-rummare om 44 yteffektiva kvadrat med bevarade detaljer från 40-talet. Nya moderna material har kombinerats med ursprungliga detaljer så som rymlig takhöjd, slipade brädgolv samt djupa fönsternischer. En halvtrappa upp innebär smidighet med matkassarna och närhet till tvättstugan samtidigt som att insynsskyddet är tillräckligt! Lägenheten är full av moderniteter - vad sägs som ett renoverat kök i tidlöst utförande med fullutrustad maskinpark bestående av moderna vitvaror samt snygga spotlights i sällskapsutrymmet! Vidare ser Ni ett stilrent, helkaklat badrum i grått och vitt, ett stort separat sovrum med gott om förvaring samt utgång till balkongen i härligt läge med Vätternglimt!

Riksbyggens Brf Jönköpingshus nr 3 är en stabil förening med 30 bostadsrätter. Föreningen har två välskötta byggnader och tillhandahåller p-platser för en billig hyreskostnad. Ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen.

Ta på er morgonrocken och strosa nerför gatan för ett morgondopp eller möjligtvis kvällsdopp? Läget innebär närhet till Vätterstranden och dess sköna sommardagar, Rosariets lummiga och grönskande trädgårdar, fina promenadstråk runt Rosenlundsbankarna samt goda kommunikationer. Helt perfekt beläget mellan park och strand med volleybollplan precis nedanför gatan. Den fina Liljeholmsparken ligger ett stenkast bort och här kan man spela minigolf på fina banor eller ta en glass och strosa runt.

Mer om mäklarna