Kungsängen, Jönköping

Kungsängstorget 4

Såld
  • 2 rum
  • 49,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unik i sitt slag! Terrass i söderläge med sina 75 kvm.

Välkommen till denna stilrena, ljusa tvårummare. Här erbjuds en generös altan på 75 kvm i söderläge där man garanterat kommer tillbringa många timmar under sommarhalvåret. Från lägenheten har man en obruten utsikt över innergården och skogsbrynet vid naturreservatet Bondberget. Fönster åt tre håll gör att lägenheten badar i ljus. Både tandläkare och vårdcentral finns i samma byggnad, praktiskt belägna på entréplanet.

Bostadshuset uppfördes 2018 så allt från det yttre såsom fönster, tak och väggar till det inre så som ytskikt, kök och badrum är i absolut toppskick. Både tvättmaskin och torktumlare finns i det stora badrummet.
Interiört erbjuds här ett mycket fint boende. Ljust, rymligt och modernt kök som i anslutning till vardagsrummet medför stora sociala ytor. Väggar och ytskikt har hög kvalité och har vårdats omsorgsfullt av nuvarande ägare, Bostaden har dessutom en hel del tillval i både kök och badrum - bänkskiva, vitvaror, skåpluckor, spotlights, handfat med kommod, golvvärme är bara några värt att nämna . Vidare har bostaden ett sovrum med parkettgolv och en rymlig hall med gott om förvaring. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbudet ComHem. Enbart el och hemförsäkring tillkommer utöver den månadskostnaden.

Här bor ni i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar som går in till Jönköpings centrum samt att du närhet till Asecs. I närområdet finns livsmedelsbutik, gym, frisör och mycket mer. Skolor- och barnomsorg ligger inom promenadavstånd. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. Det populära naturreservatet Bondberget ligger endast ett stenkast bort. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping och Huskvarna men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Sammanfattningsvis en bostad som är något ut över det vanliga och bör upplevas på plats! Redan nu kan du anmäla ditt intresse för denna lägenhet.
Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare. 0709 22 34 44.

Välkommen med din intresseanmälan.

Vi ses på visningen!
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Mer om mäklarna