Kålgården, Jönköping

Östra Holmgatan 2

REDO™
  • 4 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Radhuskänsla på Kålgården!

Varmt välkomna till Östra Holmgatan 2 och en otroligt fin bostad för dig med höga boendekrav!

Luftigt beläget men i nivå med direkt utgång till stor uteplats på ca 27 kvm med möjlighet för inglasning - men ändå tillräckligt högt upp för att få avskildheten.
Här ser ni en fantastisk fyrarummare om hela 89 kvm i toppskick som stod färdig så sent som 2020! Extra anmärkningsvärt är den vältilltagna uteplatsen som förlänger sommarhalvåret tack vare dess vindskyddade solläge, Ljusinsläppet från två väderstreck skapar ett ljusflöde utöver det vanliga! Vidare ser Ni ett helkaklat badrum i tidlösa kulörval- och materialval, ett modern Marbodal-kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till umgänge samtidigt som en köksö bryter av köket från vardagsrummet. Planlösningen är väl genomtänkt där sovrummen och vardagsrummet ligger i varsin ände och kommer bort från den sociala delen. Ett parkettgolv är genomgående i bostaden som skapar en helhet med vitmålade väggar och tak. Garageplats finns i källaren mot avgift, enligt föreningen finns goda chanser att få P-plats direkt vid inflyttning annars fördelas det via kösystem. Med andra ord - ett helt inflyttningsklart boende som ni inte får missa!

Brf Postiljonen där allt är nytt och fräscht sedan 2020. Gemensam takterrass samt på föreningens innergård har ni gemensamma trevliga extrautrymmen som höjer boendets bekvämligheter ytterligare. Det finns b.la. bastu, lokal, gästlägenhet, utomhusgym, lekplats och boulebana.
På taket finns dessutom en takterass som medlemmarna får nyttja. Hissen går hela vägen upp och ner till förrådsutrymmen och garageplan. Innergården delas med grannföreningen och ingår i en samfällighet. Föreningen ger ett underhållsfritt boende utan åtaganden då fastighetsskötsel samt den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC och Axcell fatsighetspartner.

Läget talar för sig självt! Med en promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Goda kommunikationer där buss går regelbundet. Högskolan nås på några minuter. Runt husknuten har ni välsorterade matbutiker, konditori Rosetten och en rad härliga restauranger! Munksjörundan har blivit en vana för många, där ni både får motion och trevliga vyer utöver det har man lyxen att även kunna välja Vättern och dess vackra promenadstråk eller en soldag på Vätterstranden, alternativt Rocksjön och dess frisbeegolf!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kålgården, Jönköping

Östra Holmgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.