Kålgården, Jönköping

Västra Holmgatan 39

  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 595 000 kr
Månadsavgift: 4 410 kr/mån

FRÄSCH GAVELLÄGENHET MED BALKONG OCH P-PLATS!

Välkomna till Västra Holmgatan 39 och Brf John Bauer!

Här presenteras en gavel-trea på vån 2 av 2 om 69,6 kvm med balkong! Här bor man lite för sig själv utan grannar över sig. Baksidan vetter mot lugn innergård, helt insynsskyddat mot övriga hus och grannar. Invändigt ser ni ett tidlöst kök med plats för matbord, dubbla sovrum i god storlek, ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjlighet samt ett ljust och insynsskyddat vardagsrum med stora fönsterpartier mot harmonisk baksida! Avslutningsvis avnjuter man mer än gärna förmiddagssolen på den härliga balkongen i nordost. En praktiskt klädkammare i anslutning till ett av sovrummen är perfekt för förvaring och agerar komplement till förrådet på innergården. Här är man garanterad en bilplats som bostadsrättsinnehavare, då föreningen har carport- och parkeringsplatser med laddstolpe. I avgifterna ingår värme, vatten, Telia-paket med tv lagom, bredbandstelefoni och bredband via fiber, trappstädning, gårdsskötsel samt bostadsrättstillägg vilket bidrar till förmånligare boendekostnad!

HSB:s Brf John Bauer är en ekonomisk stabil förening som endast höjt avgifterna en gång sedan nybildningen. Här finns totalt 52 bostadsrätter i välvårdade byggnader som uppfördes 2006. Inga kommande avgiftshöjningar inför 2024 enligt föreningen 2/5-24.

Att bo på attraktiva Kålgården har många fördelar - Här bor Ni centralt med närhet till allt vad Jönköping City erbjuder i form av matbutiker, restauranger, affärer, shopping och kommunikationer men bor trots detta ändå avskilt från staden puls i ett lugnare område helt för sig självt.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kålgården, Jönköping

Västra Holmgatan 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.