Kålgården, Jönköping

Östra Holmgatan 4

  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 750 000 kr
Månadsavgift: 4 394 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Kommande försäljning - Perfekt trea i unik förening

Välkomna till Östra Holmgatan 4 och en unik plats i centrala Jönköping!

Här har vi nu nöjet att kunna erbjuda en perfekt trea om 68 kvm i genomgående gott skick som stod färdig för inflyttning så sent som 2020. Här finner ni modernt Marbodalkök i öppen planlösning med vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge, helkaklat badrum med smakfulla materialval och klädvårdsdel, två sovrum i bra storlek samt smarta förvaringslösningar. Dubbla inglasade balkonger gör att man kan följa solens strålar från morgon till kväll. Garageplats finns i källaren mot avgift och enligt föreningen finns goda chanser att få P-plats direkt vid inflyttning, annars fördelas det via kösystem.

Brf Postiljonen stod färdigt 2020 och innehåller ett flertal faciliteter såsom bastu, gemensamhetslokal, gästlägenhet, utomhusgym, lekplats och boulebana.
På taket finns dessutom en takterrass i perfekt västerläge som medlemmarna får nyttja. Föreningen erbjuder ett underhållsfritt boende utan åtaganden då fastighetsskötsel samt den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC och Axcell Fastighetspartner.

Med en promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings centrum med allt det har att erbjuda. Goda kommunikationer med buss och tåg, högskolan nås på några minuter och runt husknuten har ni välsorterade matbutiker, konditori Rosetten och en rad härliga restauranger. Området runt Knektaparken och Rocksjön har precis renoverats och erbjuder vackra motionsvägar. Dessutom finns även Munksjöns populära promenadstråk i närmiljön. Vätterstrandens unika miljö och härliga bad når man med en kort promenad.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen på öppen visning - men anmäl er gärna ändå!

  • Visas efter tidsbokning med handläggande fastighetsmäklare!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kålgården, Jönköping

Östra Holmgatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.