Kålgården, Jönköping

Stenhuggargatan 3

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

"Charmig trea på tredje våningen med balkong och praktisk planlösning"

På Stenhuggargatan 3 finns nu möjligheten att förvärva en charmig trea på tredje våningen i huset. Denna bekväma bostad om 68 kvadratmeter erbjuder en praktisk planlösning och en mysig atmosfär.

I lägenheten finner du ett modernt kök och sällskapsutrymmen med ett ljust och öppet vardagsrum samt plats för både matbord och soffgrupp. De två sovrummen är perfekta för en mindre familj eller ett par som behöver ett arbetsrum utöver det stora sovrummet. Sovrummet har utgång till balkongen som är belägen mot den trevliga innergården. Badrummet är funktionellt och praktiskt inrett med både dusch, toalett samt tvättsektion.

På tredje våningen har du en fin utsikt och närhet till de gemensamma faciliteterna. Hissen tar dig bekvämt upp till din bostad. Dessutom finns möjlighet till parkering i det gemensamma garaget och extra förvaringsutrymme i källaren.

Föreningen erbjuder också tillgång till en innergård med bastu, gästlägenhet och samlingslokal, perfekt för olika aktiviteter och tillfällen.

Området runt Stenhuggargatan och Kålgården erbjuder trevlig natur, sjöar, välrenommerade restauranger och en livlig shoppinggata inom kort promenadavstånd. Det här är en perfekt plats för dig som letar efter en bekväm och praktisk trea i en trivsam miljö.

Mer om mäklarna