Kålgården, Jönköping

Aspholmsgatan 17

Såld
  • 4 rum
  • 120,7 kvm
  • Bostadsrätt

Fjärde våningen, tre väderstreck, två balkonger, en köpare!

Denna exklusiva takvåning på Kålgården erbjuder en oöverträffad kombination av modern elegans och panoramautsikt i tre väderstreck. Med fyra rymliga rum och kök samt en smart planlösning som möjliggör två separata vardagsrum, är detta hemmet för den som söker lyx och komfort.
Höjdpunkter:
Läget: Belägen högst upp i byggnaden, med fantastisk utsikt över Munksjön, erbjuder den rymliga balkongen en perfekt plats att njuta av solnedgångar och vacker sjöutsikt året runt.
Med fyra välplanerade rum, inklusive två/tre sovrum och ett/två mångsidiga vardagsrum, finns gott om plats för familj och gäster. Köket är utrustat med moderna apparater och högkvalitativa ytor för kulinariska upplevelser. Förutom balkongen med sjöutsikt, finns en ytterligare en inglasad balkong som ger möjlighet att njuta av frisk luft och vacker natur.
Lyxiga Finisher: Interiören är präglad av exklusiva materialval och högkvalitativa ytskikt. Det finns även generöst med förvaringsutrymme och integrerad belysning.
Läge: Kålgården är känt för sitt bekväma läge med närhet till stadens centrum och samtidigt omgiven av grönska och lugn. Det finns även goda kommunikationer och bekvämligheter i närheten.
Denna takvåning på Kålgården är ett enastående hem för den som söker en oöverträffad bostadsupplevelse med stil, komfort och enastående utsikt.

Mer om mäklarna