Hisingstorp, Jönköping

Stattutgatan 14

Såld
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Attraktiv lägenhet på populära Hisingstorp.

Välkommen till denna ljusa och luftiga gaveltrea på Stattutgatan 14.

Bekvämt och vackert boende med hög standard i lugnt och naturskönt läge! En riktig pärla är denna fastighet som uppfördes år 2008. Gavelläget innebär ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, detta tillsammans med en tilltagen takhöjd på 2,60 meter skapar en ljus och luftig atmosfär åt lägenheten.
I denna lägenhet bor du riktigt bra på natursköna Hisingstorp i ett njutbart läge med sol i stort sett hela dagen. Bostaden är mycket bra planerade med härliga sällskapsytor och med en stor inglasad balkong.

Sociala ytor i vardagsrummet med plats för både stor mat- och soffgrupp. I övrigt erbjuds ett fullutrustat kök, fräscht badrum i ljusa kulörer, separat tvättstuga, två rejäla sovrum, samt en helt underbar balkong om ca 12 kvm i soligt västerläge. Från balkongen och flera av fönstren kan en vacker utsikt avnjutas över grönområde.

Ett plus är att bostaden ligger på markplan vilket gör att du slipper både trapporna och hissen, men några få steg från huvudentrén och du är snabbt inne i bostaden. Kort och gott en mycket attraktiv bostad i populär och välskött förening. I avgiften till föreningen ingår värme, vatten, kabel-tv och Internet (Telias utbud).

P-plats finns att överta vid inflyttning!

Redan nu kan du anmäla ditt intresse för denna lägenhet och notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare, Nina 0709 22 34 44.

Välkommen med din intresseanmälan.

Vi ses på visningen!
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Mer om mäklarna