Hisingstorp, Jönköping

Valhallavägen 119

Såld
  • 3 rum
  • 77,4 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet på på våning två med balkong mot väst!

Välkomna till Brf Eken och Valhallavägen 119. Här förmedlas nu en rymlig trea på våning 2/2 med ett trevligt gavel-läge samt rymlig balkong mot väst. Här får man en väl insynsskyddad bostad tack vare sitt perfekta läge på gatan och öppenheten mot föreningens grönområden. Bostaden erbjuder goda sällskapsytor via större vardagsrum med balkongen som förläning på sommaren. Två rymliga sovrum (ett används idag som tv-rum). Större kök med plats för matbord och gäster samt ett tilltaget badrum. Förvaringsmöjligheterna är svårslagna dels via en rymlig klädkammare och ett förråd precis utanför ytterdörren samt ett källarförråd i byggnaden intill. Värt och nämna är att BREDBAND ingår i den tilltalande månadsavgiften!

Kommunikationsmöjligheterna är goda här ifrån Valhallavägen för den som önskas är det möjligt och överta befintlig p-plats mot en kostnad på endast 100kr/mån. För pendlaren så går city buss nummer 2 precis utanför bostaden med flera avgångar i timmen. Dagis och Hisingstorpsskolan ligger precis intill fastigheten för er med barn.

Brf Eken är en välskött och stabil bostadsrättsförening med 140 bostadsrätter. Föreningen erbjuder fantastiska grönområden som underhålls av extern förvaltare! Bostadsrättsföreningen har väldigt god ekonomi med låg belåning och väl tilltagna fonder för framtida underhåll. Vid gäster på besök och plats för fester i form av övernattningsrum och generösa gemensamhetslokaler. Det finns även bastu och pingisrum - helt enkelt allt som behövs för att känna sig hemma. Samtliga utrymmen är kostnadsfria att nyttja för föreningens medlemmar.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna