Gräshagen, Jönköping

Norra Bogesundsgatan 5B

Såld
  • 2 rum
  • 55,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och modern 2 rok på Gräshagen - Perfekt hem i en mycket bra förening

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i hjärtat av Gräshagen! Med sina 2 rum och en yta på 55,5 kvm är denna lägenhet det perfekta hemmet för dig som söker bekvämt boende i en trivsam miljö. I ett ypperligt gavelläge med fönster åt tre håll erbjuder lägenheten ett stort vardagsrum med fönster åt två håll.

Det moderna köket är smart designat. Så även om köket är kompakt, är det ingen tvekan om att det är en modern pärla med smart design. Det är en perfekt plats att laga och njuta av mat i en stilfull och välplanerad miljö. Köket totalrenoverades 2017 och är utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys samt inbyggd ugn och mikrovågsugn.

Badrummet är helkaklat och renoverades så sent som 2022, vilket ger en känsla av lyx och fräschör. Här kan du koppla av i ett välkomnande och stilrent utrymme som är inrett med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Vardagsrummet är en rymlig och inbjudande oas där du kan koppla av och umgås med familj och vänner. Ljuset strömmar in genom fönstren och ger rummet en härlig atmosfär. Från vardagsrummet når du den lilla balkongen, där du kan njuta av frisk luft och härliga soltimmar. Det är en perfekt plats att sitta och koppla av med en kopp kaffe.

Sovrummet är en fridfull tillflyktsort där du kan ladda upp batterierna och njuta av en god natts sömn. Här finns tillräckligt med utrymme för en stor säng och förvaringsmöbler för att hålla dina kläder och personliga tillhörigheter organiserade.

Läget i Gräshagen är oslagbart! Du kommer att ha närhet till vackra grönområden där du kan ta härliga promenader och njuta av naturen. Dessutom har du bekvämligheter som mataffär längs Lovisagatan och en busshållplats bara några steg bort. Här finns även pizzeria, kiosk, skola och dagis runt hörnet.

Föreningen är välskött, där HSB står för förvaltningen och sköter både det administrativa och det tekniska runt fastigheten. Föreningen mår väldigt väl, vilket ger dig trygghet och en god boendemiljö. Här finns det utrymme för gemenskap och möjlighet att lära känna dina grannar.

Tveka inte att ta chansen att få bo i denna fantastiska bostadsrätt i Gräshagen. Den har allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv vilket underbart hem detta är.

Mer om mäklarna