Gamla Vättersnäs, Jönköping

Brynjegatan 6 B lgh 1102

Såld
  • 3 rum
  • 68,7 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare med parkering!

Välkomna till Brynjegatan 6B och Brf Vargen nr 10!

En vacker bostad belägen på andra våningen vilket ger en behaglig höjd man kommer upp från vägen och får ett insynsskyddat läge samtidigt som man slipper husets alla trappor! Bostaden har en öppen och smart planlösning med sovrum mot lummig natur och vardagsrum, kök och balkong mot ett soligt och socialt håll.
På gården finns grillmöjlighet. På senare år har fastigheten fått nya fönster och 2020 fick föreningen ny fjärrvärmeanläggning. I höst skall Brf Vargen nr 10 genomgå ett stambyte där samtliga lägenheter även får nyrenoverade badrum. Taket skall renoveras inom en 2-årsperiod. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i avgifterna och sköts av HSB.
En bonus är att föreningen kommer stamrenovera inom kort där de står för ett grundläggande badrum.

Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar, livsmedelsbutik, gym, postombud och pizzeria. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern i Vättersnäs. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Mer om mäklarna