Ekhagen, Jönköping

Oxelgatan 33

Såld
  • 3 rum
  • 86,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad trea med hänförande utsikt och läge!

På attraktiva och omtyckta Ekhagen finns nu chansen att förvärva en rymlig och välrenoverad trerummare på ett av föreningens bästa lägen. Här bor du högt upp i huset med hänförande utsikt och utan insyn.
Interiört finner Ni här ett nyrenoverat kök, genomgående nyrenoverade väggar och golv, stambytt badrum med både golvvärme och tvättpelare, inglasad balkong i solsäkert läge samt dubbla sovrum i bra storlek.

Bostadsrättsföreningen Hästskon är en välskött förening om hela 333 bostadsrätter. Föreningen förvaltas idag av HSB. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i avgiften. Föreningen har på senare genomfört stambyte, takrenovering, installerat nya hissar och dragit in fiber.

Ekhagen är ett lugnt och trevligt bostadsområde. I närområdet finns Bondbergets naturreservat som erbjuder fin natur med gott om vandringsleder, Järabacken med utförsåkning, lekplatser, fotbollsplaner. Vid Ekhagens centrum finns matbutik, bageri och pizzeria. Med bil når du E4:an snabbt och med citybussen tar du dig smidigt in till Jönköping city.

Detta är en kommande försäljning - kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för ytterligare information!

Mer om mäklarna