Ekhagen, Jönköping

Oxelgatan 19

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Trea med potential högt upp i huset!

Välkomna till Oxelgatan 19 på Ekhagen. Uppe på våning sex av sju förmedlas nu en trerummare som passar en köpare som vill sätta sin egen prägel på bostaden. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med två väl tilltagna sovrum och ett rymligt vardagsrum som ger plats åt större sällskap. Från vardagsrummets vida fönsterpartier erbjuds en trevlig utsikt över Bondberget och en glimt av Vättern. I köket ryms matbord och gott om arbetsytor. Från köket når man den soliga balkongen med utsikt åt väst. Badrummet är rymligt och ger plats åt ett större badkar och en tvättsektion om så önskas. Väl att notera är att en övernattningslägenhet för gäster och tvättstugan enkelt bokas i husets trappuppgång.

Bostadsrättsföreningen Hästskon är en välskött förening om hela 333 bostadsrätter. Föreningen förvaltas idag av HSB som ansvarar för den dagliga skötseln. Här får man en underhållen fastighet med nyare tak, fönster, stammar med mera. Möjlighet till varmgarage och flera andra faciliteter.

På Ekhagen bor man lugnt och harmoniskt med naturen som sin närmsta granne men ändå med närhet till allt som underlättar i vardagen. Området omges av flera grönområden med promenadstråk samt Bondberget som ligger precis intill. Utbudet av aktiviteter är stort, sommar som vinter. Närhet till Järabacken och Ekhagens fotbollsanläggning är några exempel. I området finns förskolor samt skola, vårdcentral, livsmedelsbutik och matställen. En kortare promenad bort ligger köpcentrumet Asecs med dess rikliga utbud av butiker och restauranger.

Mer om mäklarna