Ekhagen, Jönköping

Törnrosgatan 35

Såld
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till familjära Ekhagen!

Välkomna till Törnrosgatan 35 och denna trivsamma trea i fint skick på behagliga våning två av tre. Lägenheten är fördelat på två sovrum, ett rymligt vardagsrum med intilliggande balkong. Köket är i gott skick i stilfullt utförande och erbjuder plats för matbord och gäster. Det helklaklade badrummet är även det i gott skick och erbjuder golvvärme. Lägenhetens läge på adressen ger ett insynsskyddat boende med utsikt mot föreningens innergård. Fönsterna mot andra sidan (Ett av sovrummen och köket) erbjuder trevlig vätterglimt. Välkomna till detta trevliga boende som är direkt inflyttningsklart på lugna Ekhagen.

Väskan II är en välskött förening med god ekonomi och en väl genomförd underhållsplan. Föreningens belåningsgraden ligger på endast 488kr kvadratmetern och är en god kvalitetsstämpel för föreningens goda ekonomi. Föreningen har genomfört flertalet större renoveringar under senare år. . Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, torkrum, cyckelförråd och källarförråd. I den förmånliga månadsavgiften om 3189 kronor ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och grundutbudet av tv-kanaler.

Här bor du i en av Ekhagens mest eftertraktade föreningar - bara ett stenkast från Ekhagens centrum med allt det har att erbjuda i form av livsmedelsbutik, konditori, busskommunikationer, förskola och grundskola. Med en kort promenad når du Järabacken och Bondbergets naturreservat samt inom några minuter är du vid Asecs köpcentrum.

Mer om mäklarna