Dalvik, Jönköping

Dalviksringen 97

REDO™
  • 4 rum
  • 94,4 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med inglasad balkong i populär förening!

Kliv in i detta välskötta hem, redo att omfamnas precis som det är. Den generösa fyrarumslägenheten på 94 kvadratmeter bjuder in till en bekväm och trivsam tillvaro. Lägenhetens charm är uppenbar, och möjligheten att flytta in i en hörnlägenhet med en rymlig inglasad balkong som badar i södersol är en fantastisk förmån. Med tre sovrum, varav två rymmer dubbelsängar, samt generöst tilltagna förvaringsutrymmen i form av garderober, erbjuds allt som behövs för en bekväm vardag.

Det nyrenoverade köket strålar av fräschör och har plats för ett mindre matbord. I hallen finns en praktisk WC med toppmatad tvättmaskin, medan det helkaklade badrummet utrustats med wc, duschhörna, tvättställ med kommod, handdukstork och golvvärme. Det rymliga och ljusa vardagsrummet leder ut till den förtrollande balkongen i söderläge.

Föreningen Brf Rödhaken förtjänar erkännande för sin stabila ekonomi och välunderhållna fastigheter. Omfattande renoveringar har redan genomförts, och den låga månadsavgiften inkluderar uppvärmning, vatten, kabel-TV, bredband, trappstädning och skötsel av gård. Varje hus har dessutom tillgång till en förstklassig tvättstuga.

Dalviks strategiska läge ger närhet till kommunikationer, livsmedelsbutiker, pizzerior, skolor och vackra promenadstråk.

Observera att detta är en kommande försäljning. Vänligen kontakta den ansvarige mäklaren för ytterligare information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Dalvik, Jönköping

Dalviksringen 97

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.