Bymarken, Jönköping

Mäster Gudmunds väg 33

REDO™
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLPLANERAD TVÅA MED VÄTTERVY OCH LÅG AVGIFT

På Bymarken saluförs nu en välplanerad och fin tvåa belägen högst upp i huset.

Denna charmiga lägenhet, belägen längst upp i ett trevåningshus, erbjuder inte bara en inbjudande atmosfär utan även en ekonomisk trygghet som få andra bostäder kan matcha. Med en låg belåning på endast 1 788kr per kvadratmeter i föreningen, kan du känna dig säker på att du investerar i en stabil och välskött fastighet. Föreningens låga belåningsgrad är ett tydligt tecken på en välskött och ekonomiskt sund förening. Detta ger dig som köpare en trygghet och en långsiktig investering i din framtid.

Njut av den magnifika utsikten över Vättern från din egen balkong. Samtidigt erbjuder föreningen tillgång till en stor trädgård där du kan njuta av fruktträd och bärbuskar. Varje dag kan du uppskatta naturens skönhet och lugnande vyer som ger en känsla av frid och harmoni. Trägolv, ljusa väggar och en välplanerad öppen planlösning skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här kan du känna dig hemma från första stund. Med ett helkaklat badrum och generösa sovutrymmen finns allt du behöver för en bekväm och harmonisk livsstil. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en känsla av tidlös elegans och välbefinnande. Vardagsrummets trägolv pryds av ett vackert fiskbensmönster, vilket ger en extra touch av karaktär och charm till interiören och skapar en känsla av autenticitet och hemtrevnad.

Med en ekonomiskt stabil förening, enastående utsikt och genuin karaktär är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker både ett vackert hem och en trygg investering.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bymarken, Jönköping

Mäster Gudmunds väg 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.