Barnarp, Jönköping

Odensjöringen 53

Såld
  • 5 rum
  • 119,8 kvm
  • Kedjehus

Vida vyer i barnvänligt område

Välkommen till detta härliga kedjehus som är i bostadsrättsform, med sammanlagt tolv hus i föreningen. Huset ligger med utsikt över hagar och vackra vyer. Den stora altanen vid huset har ett underbart utespa som förhöjer livskvalitet, där vill du spendera härliga sommardagar och kvällar. Tänk att ha dagens konstverk framför dig varje dag du vaknar upp och ser de öppna vyerna och eftersom huset ligger sist i längan så får du en
stor och härlig tomt med naturen inpå knuten. Här finns det gott om plats för såväl avskildhet som stora gemensamma ytor för umgänge.

Detta ljusa och moderna kedjehus stod färdigt 2016 och håller fortfarande mycket god kvalitet. Ett smart planerat hem med generös takhöjd, fint ljusinsläpp, braskamin och härlig atmosfär.

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till bostadens höjdpunkter hör ett stilrent, modernt och öppet kök med generösa arbetsytor, fönster mot tomten, släta luckor och bra förvaringsmöjligheter. Det öppna, fina och trevliga vardagsrummet med vitmålade väggar och ekparkett bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster, fönster åt två håll.

Detta borde vara ett drömområde för barnfamiljer med grönområden, lekplatser, mycket barn samt att trafiken är begränsad i området.
Boendeytan är fördelad på två plan fördelat på dubbla badrum, fyra sovrum och ett kök. Här finner ni ett ljust och härligt vardagsrum

En carport där flera bilar ryms samt ytterligare parkeringsplats för flera bilar. Huset ligger med utsikt över hagar och vackra vyer.

Mer om mäklarna