Bäckalyckan, Jönköping

Bäckalyckevägen 48

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

NYRENOVERAD FULLTRÄFF MED ALLT ATT ÖNSKA!

Varmt välkomna till Bäckalyckevägen 48 och populära Brf Preussen!

Ett stenkast från stadens puls finns chansen att förvärva denna nyrenoverade pärla bekvämt beläget i markplan, helt ostört från brusande trafik och insynsskyddat från grannar. 2018 genomgick bostaden i stort sätt en totalrenovering; Nytt kök i modern design med tidlösa material och kulörval i numera öppen planlösning mot vardagsrummet, nya ytskikt, nydragen el med ny elcentral och jordade uttag med dimringsfunktioner samt golvvärme med klinker i hall. Badrummet stod dessutom färdigt för bara någon vecka sedan. Bostadens 65 kvm förlängs av ett större trädäck i anslutning till vardagsrummet där grillmiddagarna gärna avnjutes i eftermiddagssolen. Bekvämlighet som disk- och tvättmaskin finns. Sammanfattningsvis får du tryggheten som en bostadsrätt innebär men med känslan som villan medför. Dessutom ingår även bredband 1000/1000 mbit i avgiften!

Brf Preussen är en mycket populär förening, stabil ekonomi, välunderhållna fastigheter och många attribut som förenklar de boendes vardag. Parkeringsplats för bilen, övernattningslägenhet, nyrenoverade tvättstugor, bastu, boulebana samt snickarverkstad finns m.m. Då huskropparna här är relativt låga blir innergårdarna desto trevligare med mycket ljusinflöde. Under våren har dem dessutom renoverats till parkliknande miljöer, mycket tilltalande.

Det är mycket natur i omgivningen för att vara så centralt läge. Innergårdarna har mycket träd, växter och buskar. Stadsparken ligger några kvarter upp och går att nå på några minuter. Likaså Högskolan JU. Friaredalen nås också inom några minuter och har mycket aktiviteter med utegym, fotbollsplan och stor lekplats. Till lördagsmarknaden på Västra Torgets är det inte långt, även dit kommer man på några minuter. Vill man ha mer natur är det också gångavstånd till Vattenledingsparken. Det är med andra ord nära till det mesta, det är enkelt att cykla eller gå in till stan. Det mesta finns i närheten såsom stadsbussar, matbutiker, apotek, restauranger och caféer, även det inom några minuters gångväg. Det finns flera förskolor i nära anslutning och på angränsande områden finns grund- och gymnasieskolor.

Mer om mäklarna