Bäckalyckan, Jönköping

Solstickegatan 9

Såld
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Optimal trea

Varmt välkomna till denna rymliga lägenhet belägen i trygga och omtyckta HSB Brf Svavelstickan centralt på Bäckalyckan.

På Solstickegatan 9 finner ni den ultimata bostaden om 88 kvm fördelat på tre rum och kök på husets översta våning med ett härligt läge utan insyn. I föreningen finns flertalet bekvämligheter som leder till ett bekymmersfritt och trivsamt liv med alla faciliteter som kan önskas såsom biltvätt, övernattningslägenhet, innergård med grillplatser, lekplats, festlokal, p-platser med el-stolpar, carport, sorteringsstation, cykelförråd och dubbla förråd varav ett med kylaggregat perfekt för mat och dryck.

Lägenheten har en mycket genomtänkt planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp som gör att bostaden känns större än sina angivna kvadratmeter. Rejäl entréhall, stort vardagsrum med utrymme för både matsalsmöbel och soffgrupp, två sovrum i bra storlek samt praktiskt kök och badrum. Den stora inglasade balkongen går att nyttja tre av fyra årstider.

I HSB Brf Svavelstickan bor man bekvämt i en stabil förening med god ekonomi. Förutom alla tidigare nämnda gemensamhetsutrymmen så ingår såväl bredband samt ett grundutbud av tv-kanaler i avgiften. Föreningens anställda vaktmästare gör även att den lummiga omgivningen efterhålls och andra problem löses i en handvändning.

På Bäckalyckan bor man lugnt och bekvämt med förskolor, högskolan, skolor och kommunikationer bara ett stenkast bort. Vill man istället ut i naturen så erbjuder Stadsparken fina promenadstråk precis i närheten. Alldeles intill ligger även Coop Konsum med bra öppettider och ett stort och fräscht utbud. Vill man istället nyttja stadens torghandel så finner man Västra Torget via en kortare promenad. Kort och gott så bor man med det bästa av två världar, lugnet som Bäckalyckan har att erbjuda men med närheten av Jönköpings Centrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna