JÖNKÖPING

Samsetgatan 35

  • 3 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 750 000 kr
Månadsavgift: 4 657 kr/mån

Lägenhet med fantastisk utsikt på Samset!

Varmt välkomna till Samset och denna välplanerade och rymliga trea om 99 kvadratmeter. Lägenheten som ligger på 5:e våningen erbjuder bland annat en hörnbalkong om hela 13 kvm balkong med utsikt över vacker natur och Vättern i horisonten. Balkongens centrala läge i bostaden gör att den känns betydligt större under sommarhalvåret. Här vill man bara spendera sommarkvällarna med vänner och familj och njuta av lugnet på Samset. Inne i bostaden erbjuds tre ordentliga sovrum samt goda sociala ytor med ett större vardagsrum och kök med öppen planlösning. Badrummet är rymligt och där finns även en tvättsektion. Den tilltagna hallen har plats för garderob om så önskas.

Bostadsrättsföreningen Holländaren bildades 2019 och erbjuder högklassiga lägenheter. Som föreningsmedlem har man tillgång till en större gård med härlig grönska, lekplats och två grillsektioner. Det finns även en modern tvättstuga, samt en övernattningslägenhet som kan bokas av medlemmarna.

Här på Samset i Jönköping växer ett nytt hemtrevligt område upp för den medvetna, med lantliga lugna omgivningar men endast ett stenkast från stadskärnan. Här blandas villor med flerfamiljshus i alla möjliga arkitekturer och området växer så det knakar. Samset erbjuder självklart både skola, förskola och närhet till alla möjliga idrottsföreningar. För den som behöver nå city med buss är kommunikationerna goda och det tar endast några minuter.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

JÖNKÖPING

Samsetgatan 35

  • Områdesbild
    Områdesbild

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.