Hammarbyhöjden, Johanneshov

Per Lindeströms väg 90

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och ljus 2:a - lugnt belägen med direkt närhet till naturen!

Välkommen till denna underbara tvåa (möjlig 2,5:a) högst upp i huset, där varje detalj är noggrant utformad för att skapa det perfekta boendet. Den stora och soliga balkongen bjuder in till långa avkopplande stunder och är det ultimata stället att njuta av solens strålar. Vardagsrummet imponerar med sin generösa storlek och möjlighet till avdelning, med stora fönsterpartier som släpper in ett skönt naturligt ljus och skapar en ljus och öppen atmosfär.
I hallen finner du smarta förvaringslösningar genom inbyggda garderober, vilket ger ordning och reda i vardagen. Vidare finns ett välrustat kök. Det rymliga sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och har ett fint ljusinsläpp genom två fönster. Det helkaklade badrummet med dusch är både stilrent och praktiskt.

Denna bostad är en del av en solid och trevlig förening, belägen på en lugn gata, vilket ger en trygg och trivsam boendemiljö. Boendet har ett centralt och attraktivt läge i klassiska kvarter med närhet till matbutiker, restauranger, caféer, grönområden och tunnelbana som ligger ca 3 - 4 minuters promenad från bostaden. För naturälskaren finns Hammarbybacken och Nackareservatet runt hörnet, med sina vackra naturstråk. På gångavstånd finner du Globen, Tele2 Arena och Hammarby sjöstad, vilket ger ett brett utbud av kultur och fritidsaktiviteter.

Det här är inte bara en bostad, det är en livsstil med det perfekta läget i hjärtat av Hammarbyhöjden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna