Viksjö, Järfälla

Aprikosgränd 7

Såld
  • 4 rum
  • 125,5 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt Radhus i Perfekt Harmonii - Stil, Ljus och Funktionalitet i Ett!

Kontakta mäklaren vid förfrågan om visning.

Känn dig välkommen till detta fantastiska radhus där en mix av modern elegans och smart planlösning tar boendet till nya höjder. Med tre generösa sovrum på ett plan och ljusa och luftiga sociala ytor på det andra planet har du här en perfekt kombination av funktionalitet och elegans paketerat.

När du kliver in i köket möts du av en strömlinjeformad design med vita köksluckor och moderna apparater. Här finns en generös frukostbar, perfekt för snabba måltider och sällskapliga stunder. Köket öppnar upp till en rymlig balkong, där du kan njuta av ditt morgonkaffe medan du tar in den friska luften.

Det stora vardagsrummet är genomgående och fyllt med naturligt ljus som strömmar in genom fönstren. Rummet är tacksamt utformat med en avdelning för TV-soffan och en matplatsdel som rymmer ett stort middagsbord. Här kan du bjuda in vänner och familj för gemensamma måltider eller avslappnade kvällar framför TV:n. Från vardagsrummet har du tillgång till den lummiga trädgården på baksidan.

Trädgården är en oas med en stor trädäckad altan, perfekt för grillkvällar och avkoppling i solen. En gräsplätt erbjuder utrymme för lek och rekreation, inklusive en studsmatta för de små i familjen.

På nedre plan hittar du tre välproportionerade sovrum, alla med gott om plats för dina personliga tillhörigheter. Två eleganta badrum, ett på varje våningsplan, är smakfullt utrustade med högkvalitativa material och detaljer. Det ena badrummet har stora vita kakelplattor och en glasvägg som markerar den eleganta duschhörnan. Det andra badrummet har ett exklusivt badkar och stora svarta melerade plattor som ger en lyxig känsla.

För den praktiskt lagde finns ett gediget förråd i huset, och för extra förvaring finns ett rymligt externt förråd som hör till bostadsrätten.

Detta radhus är en perfekt kombination av modern bekvämlighet och stilfullt boende, och det erbjuder allt du behöver för att trivas och skapa minnen med din familj. Kom och upplev detta fantastiska hem själv och låt det bli din framtida bostad där du kan skapa en livsstil som du alltid har drömt om.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Said

Mer om mäklarna