Stäket, Järfälla

Våråsvägen 8

Såld
  • 2 rum
  • 61,2 kvm
  • Bostadsrätt

Mälarblick i arkitektritad stadsvilla

Välkommen till denna fantastiska 2:a på drygt 60 kvm, belägen i en arkitektritad stadsvilla med Mälarblick från vardagsrum, balkong och sovrum. Detta är verkligen ett magiskt läge där du kan njuta av närheten till naturen och Mälarens glittrande vatten, allt i en stabil förening. Bo i arkitekten Bengs Lindroos ritade stadsvilla, byggt i lärkträ på en ekbacke med din lägenhet i söder. Som pricken över i:et ligger en underbar badstrand bara 10 minuters promenad bort och även småbåtshamnen för den båtglade. Tillbringa avkopplande dagar vid vattnet och förläng sommarkänslan.

Lägenheten präglas av sina generösa fönsterpartier som ramar in det grönskande landskapet utanför samtidigt som du njuter av ett nästintill insynsskyddat läge.

Den semiöppna planlösningen är modern och golvvärmen som återfinns i hela bostadens ger dig bästa komforten. Här bjuds du in till härliga stunder i solljusets sken, Med en inglasad balkong som blir din egen privata oas bland trädkronorna och naturens lugn förlänger du årstiden. Vardagsrummet är rymligt och väldisponerat, perfekt för både filmmyset som för underhållningen med vänner och familj. Matplatsen övergår smidigt i det välutrustade köket med gott om förvaringsmöjligheter och generös arbetsyta. Här flödar ljuset in genom flera fönster, vilket skapar en luftig atmosfär.

Sovrummet bjuder in till avkoppling med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finner du även en lyxig walk-in closet samt ytterligare garderober för optimal förvaring av dina kläder och tillhörigheter.
Badrummet är stilrent kaklat med klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. De ljusa kulörerna skapar en fräsch känsla som harmonierar vackert med de grönblå melerade plattorna på golvet. Här finns även en praktisk tvättpelare och smart sluten förvaring. Hallens praktiska förvaringslösning bakom speglade skjutdörrar gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Stil, funktion och enastående naturupplevelser är karaktärsdrag för detta hem. Bo i anrika kvarter vid Mälaren. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya drömhem!

Nyfiken att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

Mer om mäklarna