Stäket, Järfälla

Almarevägen 10A

Såld
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren etta med balkong!

* Accepterat pris!

Stilren och välplanerad etta på 30 kvadratmeter med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Mysigt insynsskyddad balkong. Helkaklat badrum i vitt utförande med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Tillgång till egen parkering som du når precis utanför bostaden.
Område:
I Brf Lövsångaren 2 bor du bekvämt och enkelt med allt du behöver på nära håll. I Stäket har du förskolor och skolor, livsmedelsbutik, bensinstation och snabbmatsrestaurang. Två kilometer bort ligger Kallhälls centrum med sin mysiga marina. Här finns ett större utbud butiker och restauranger. samt bibliotek, vårdcentral och apotek. Från Kallhälls station pendlar du enkelt till Stockholm under en halvtimme. Barkarby Handelsplats, med över 60 butiker samt stora bygg- och möbelvaruhus ligger en kort bilfärd därifrån.
Det finns mycket att göra i området för den som vill njuta av naturen och vara aktiv. Bonäsbadet och Kallhällsbadet är två populära stränder med grillplatser och lekytor. I området finns flera upplysta motionsspår och i Kallhäll finns idrottsplatser
för friidrott, fotboll och en tennishall. 2018 invigdes den nya simhallen med vattenrutschkanor, ett vattenland för barn och ett modernt gym. För dig som vill träna på egen hand finns också flera träningsanläggningar och utegym. Om golf lockar finns både Viksjö golfbana och Grindslantens golfbana bara några kilometer bort. Ett omtyckt utflyktsmål för hela familjen är Kallhälls 4Hgård. Här kan barnen få hälsa på sina favoritdjur och på gården finns också möjlighet till ponnyridning. I närheten finns även ett naturreservat och småbåtshamnen i Stäket.

Mer om mäklarna