Kallhäll, Järfälla

Pressarvägen 27

  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt
3 450 000 kr
Månadsavgift: 5 875 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad fyra med inglasad balkong och gavelläge högst upp i huset!

- Gavellägenhet - Inglasad balkong i perfekt solläge - Sjöutsikt - Gångavstånd till Mälaren - Möjlighet att bygga ett till rum (se planritning).

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad fyra på högsta våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över Mälaren med första parkett över solnedgången.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök från Vedum med rostfria vitvaror från Siemens och gott om plats för matbord och stolar tillsammans med den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng, här finns även skjutgarderob. Utöver det finns två till sovrum för att inreda som barnrum eller kontor. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp ovanför. Bostaden har även en gäst-WC. Stort källarförråd tillhör bostaden.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är inglasad och har sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder loungedel. En fantastisk sjöutsikt över Mälaren.

Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation, gym, för- och grundskola.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!
- Kontakta mäklaren för mer information!

Boka visning

  • Öppen visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kallhäll, Järfälla

Pressarvägen 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.