Kallhäll, Järfälla

Kopparvägen 63

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Stor trea i populära Kopparvägen!

- Inglasad balkong - Stabil förening -

Välkommen till Kopparvägen 63 och denna ljusa trea om 77 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En välplanerad lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. I bostaden finns även en stor klädkammare som dessutom kan nyttjas som kontor. Stambytt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Stort förråd som tillhör bostaden.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Mer om mäklarna