Kallhäll, Järfälla

Källtorpsvägen 11

  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
2 350 000 kr
Månadsavgift: 5 237 kr/mån

Välplanerad trea med uteplats!

Välkommen till denna nyligen producerade trea på första våningen där väl fördelade ytor interagerar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en privat stor och ljus uteplats med plats för utemöbler och möjlighet att inrätta ett eget klassrum. Vid entrén möts vi av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in hittar vi ett modernt och fräscht kök med generösa arbetsytor, rostfria vitvaror och gott om plats för ett matbord och stolar. Lägenheten har två sovrum och en öppen, lätt möblerad och social vardagsrum med trevligt ljus och generösa sällskapsytor. Det större sovrummet, som nås via vardagsrummet, är stort, mysigt och erbjuder härligt ljus. Det finns plats för en dubbelsäng och rummet är utrustat med en inbyggd garderob. Dessutom finns det ett annat sovrum med plats för en säng och annan möblering. Helkaklat badrum som är utrustat med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp ovan. Vitlackat parkettgolv i hela lägenheten.

Att ha tillgång till utomhusaktiviteter från lägenheten är något som många drömmer om. I denna fastighet finns en fri festlokal, 1 stort förrådsutrymme och 2 cykelrum som verkligen ökar livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Det behagliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, trevligt och vackert. Här bor du nära allt som vardagen kräver - livsmedelsbutik, restauranger, kaféer, ny tunnelbanestation, pendeltågsstation och gym inom 100 meter. Om du letar efter boende med centralt läge har du kommit rätt! Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kallhäll, Järfälla

Källtorpsvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.