Kallhäll, Järfälla

Rondellen 24

  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
1 800 000 kr
Månadsavgift: 4 978 kr/mån

Välplanerad tvåa i omtyckta Kallhäll!

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN!

Välkommen till Rondellen 24 och denna ljusa tvåa om 57 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En stor lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt och fräscht kök. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via vardagsrummet och har plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finner vi även en sovalkov. Stort och fräscht badrum med mörk klinkergolv och vitt kakel. Två stycken förråd som tillhör bostaden.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong med plats för cafébord och stolar i västerläge mot innergården som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från vardagsrummet.

Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kallhäll, Järfälla

Rondellen 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.