Kallhäll, Järfälla

Gjutarplan 2

Såld
  • 4 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt

Modern fyra centralt i Kallhäll C med dubbla badrum och balkong med sjöglimt!

*Wow - Känsla direkt när du kliver in!
*Gemensam takterass & pentry
*Centralt boende!
*Källarförråd ingår!
*Stilrent kök från Vedum
*Våning 6 / 11 enligt lägenhetsförteckning
*HSB - förening

Stilsäker 4:a från 2020 mitt i Kallhälls centrum. Utsökt design, gemensam takterrass och nära till både stadsliv och natur. Tre rymliga sovrum, vardagsrum, kök och en härlig balkong gör detta till det perfekta hemmet. Hög materialstandard och modern maskinell utrustning ger en känsla av lyx. Hiss i byggnaden för extra bekvämlighet. HSB Brf Byxfickan är välskött med en låg avgift. Ett källarförråd ingår för extra utrymme.

Centralt läge med serviceutbud. Denna "top-notch" bostad erbjuder inte bara ett boende utan en livsstil. Belägen vid torget har du matbutiker, restauranger och allt du behöver inom räckhåll. Upplev gemenskapen på den imponerande takterrassen med sjöutsikt över Mälaren och njut av den omgivande stadsatmosfären. Smidig Kommunikation. Pendeltåget tar dig till centrala Stockholm på bara 19 minuter. Perfekt för de dagar du vill utforska stadslivets pulserande energi.

Denna bostad är en perfekt kombination av elegans, funktionalitet och centralt läge. Passar lika bra för familjer som för par som vill ha det bästa av båda världar - stadens pulserande energi och närheten till naturen. Välkommen till din nya hemmabas i hjärtat av Kallhälls centrum!

Mer om mäklarna