Kallhäll, Järfälla

Kopparvägen 19

Såld
  • 2 rum
  • 60,6 kvm
  • Bostadsrätt

Mälarutsikt från stor 2:a i stabil förening!

* Fri sjöutsikt från samtliga fönster och balkong
* Externt förråd
* Nära pendeln och service
* Stabil förening

Välkommen till ditt nya hem i Kallhäll, där denna stora 2:a erbjuder enastående utsikt mot Mälarens glittrande vatten från både samtliga fönster och den rymliga balkongen. Här kan du verkligen uppskatta varje ögonblick, med en balkong som inte bara är stor och rymlig utan även utrustad med en praktisk markis. Perfekt när du vill skapa lite skugga på en annars solig balkong, och det optimala läget gör det möjligt att njuta av spektakulära solnedgångar över Mälaren.

Längs med lägenheten löper ett vackert nylagt parkettgolv och väggarna är nyligen målade och tapetserade . Du kommer in i en rymlig hall som är lägengetens hjärta. Härofrån når de samtliga rum i bostaden. Tar du till höger når du sovrumsdelen, rymligt och självklart med den hänförande utsikten mot vattnet. Vid sovrummet finns även en rymlig klädkammare samt några inbyggda garderober - perfekt för den som önskar bra förvaring! Vill man ha ytterligare förvaring kan man glädjas åt att det till lägenheten även hör till ett externt förråd. Till vänster i hallen når du istället det stora vardagsrummet. perfekt i form för att enkelt kunna möblera upp med både en soff- och tv-del och ett finbord för middagsbjudningar. Bredvid ligger köket som i likhet med övriga rum är generöst. Det erbjuder gott om arbetsyta och förvaring samtidigt som det finns plats för ett matbord. Föreställ dig att börja din dag med morgonkaffet, omgiven av den vackra fria sjöutsikten mot Mälaren.

Badrummet är stilrent med kaklade väggar och klinker på golvet, och här finns också möjligheten att installera din egen tvättmaskin för extra bekvämlighet. Lägenheten har ett perfekt läge nära pendeln, vilket tar dig till Odenplan på bara cirka 20 minuter. Närliggande mataffärer, gym och grönområden, samt en strandpromenad längs Mälarens vatten, ger dig en bekväm och livskvalitativ vardag.

Denna bostad är inte bara ett hem; det är en plats där du kan koppla av och skapa minnen med en oöverträffad utsikt som din ständiga följeslagare.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information

Mer om mäklarna