Kallhäll, Järfälla

Källtorpsvägen 11

Såld
  • 3 rum
  • 74,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea på Källtorpsvägen 11

- Dubbla balkonger - Tillhörande källarförråd - Sjöglimt -

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad trea på nionde våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av två stora och ljusa balkonger med plats för utemöbler.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, vita skåpluckor från Vedum med generösa arbetsytor, rostfria vitvaror från Elektorlux och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett öppet, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det större sovrummet som nås via vardagsrummet är stort, mysigt och erbjuder fint ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng och rummet är utrustat med platsbyggd garderob. Utöver det finns ett till sovrum som kan användas som barnrum eller kontor. Helkaklat badrum som är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över. Genomgående ekparkett i hela lägenheten.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor balkong med härliga soltimmar som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Den andra balkongen har förmiddagssol.

Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Från Kallhälls station tar det cirka 20 minuter till Stockholm Odenplan.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Kontakta mäklaren för mer information och privatvisning!

Mer om mäklarna