Jakobsberg, Järfälla

Nibblevägen 8B

Såld
  • 2 rum
  • 47,5 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt tvåa högst upp i huset!

Välkommen till Brf Brandstationen och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Mycket trevlig lägenhet med optimal planlösning. Hall med plats för avhängning i form av skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns badrum som är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Köket är rymligt med plats för ett mindre matbord. Öppen planlösning mot vardagsrum och behagligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och balkongdörr. Från vardagsrum har du utgång till stor balkong i ett soligt gårdsläge. Sovrummet är luftig med fönster mot balkong. Plats för stor säng och perfekt förvaring i skjutdörrsgarderob. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv.

Trevlig innergård med sittplatser och lekplats för de små. Bostaden ligger i lugnt område bara några minuters gångväg till Jakobsbergs centrum, pendeltåg och busstation. För den som önskar natur eller ännu mer shopping, finns Järvafältets naturreservat och Barkarbystadens handelsplats inte långt borta. I området finns flera skolor och förskolor. Den här bostaden erbjuder inte bara ett väldigt praktiskt boende utan också känslan av rymd, ljus och nyproduktion.
Måste ses och upplevas!

Mer om mäklarna