Jakobsberg, Järfälla

Järfällavägen 92D

Såld
  • 2 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt tvåa med stor uteplats!

Välkommen till Brf Vattenkvarnen och till den här perfekta bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Mycket fin lägenhet med stor uteplats mot innergård. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt god förvaring i garderobsvägg. Duschrum, utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är i öppen planlösning med vardagsrum och här finns plats för matbord. Hall med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Mycket bra planlösning. Det här är en bostad man inte vill missa!

Till lägenhet hör ett förråd. De gemensamma utrymmen i föreningen kommer vara cykelrum, föreningslokal, rullstol- och barnvagnsförråd. Miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. Längs järnvägen finns garageplatser. På den upphöjda gården mellan husen kommer det att planteras lökväxter, träd och buskar. Det kommer finnas såväl en lekplats för de minsta som bekväma sittplatser för de stora. Bostaden ligger i kvarteret Vattenkvarnen som är en del av Söderdalen, ett område som de kommande åren kommer att förvandlas till 15 mysiga bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 nya bostäder. Närmiljön kommer att bestå av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt mötesplatser kommer också att finnas. Nära kommunikationer och endast 19 min till city.

Mer om mäklarna