Jakobsberg, Järfälla

Sångvägen 2B

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket fin 2:a i hus med hiss och stor balkong

Mycket fin och fräsch 2:a på våning tre av fyra i hus med hiss. Bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa väggar med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad med en hall med plats för avhängning av ytterkläder och en garderob. I anslutning till hallen finns ett rymligt förråd. Från hallen når du vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. I anslutning till vardagsrummet finns bostadens sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Från sovrummet når du bostadens balkong i ett fritt gårdsläge. Köket är ljust med plats för större matbord. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Praktisk skiljevägg för avskärmning mot vardagsrum som enkelt går att ta ner eller flytta på. I anslutning till den inre hallen finns badrum med klinkergolv och golvvärme. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Från bostaden har du fem minuters promenad till pendeltåg station och Jakobsberg centrum med inomhusgalleria. Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker. Här finns också flera restauranger, banker, bibliotek, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet.

Mer om mäklarna