Jakobsberg, Järfälla

Minutgränd 35

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Ta chansen att skapa ditt drömhem!

Välkommen till denna underbara 3:a i den eftertraktade föreningen Brf Wibbla Äng - du kommer omedelbart att bli förtrollad. Denna lägenhet har genomgått en omfattande totalrenovering som har förvandlat den till en oas av modern elegans och komfort.

I hela lägenheten löper vackert parkettgolv som skapar en varm och välkomnande atmosfär. Ljusa färger på väggarna försäkrar att varje rum badar i naturligt ljus, och det är lätt att föreställa sig hur du kan anpassa varje hörn av detta hem till din egen stil.

Köket är en sann pärla med sin stilfulla grå ton som ger en tidlös och modern känsla. Här kommer matlagning att bli en glädje, med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Köket är verkligen hjärtat i denna bostad, där du kan samlas med vänner och familj för kulinariska upplevelser.

Badrummet är en exklusiv fristad med sina stora kakelplattor i en vacker beige nyans. Här finns även ett lyxigt badkar där du kan koppla av och skämma bort dig själv efter en lång dag.

Till lägenheten hör också ett externt förråd, vilket ger extra utrymme och praktisk förvaring.

Boendet på Minutgränd 35 är inte bara ett hem; det är en livsstil. Med närhet till skolor, butiker och utmärkta kommunikationer har du allt du behöver inom räckhåll. Missa inte denna unika möjlighet att äga en helt renoverad pärla i Brf Wibbla Äng .

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

Från bostaden har du ca 100m promenad till busshållsplars och promenadavstånd till Jakobsberg centrum med pendeltågsstation och inomhusgalleria. Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns flera butiker. Här finns också flera restauranger, biograf, banker, bibliotek, sjukhus och postservice. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem!

Mer om mäklarna