Jakobsberg, Järfälla

Järfällavägen 92A

Såld
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 2:a med söderläge och inglasad balkong

Mycket trevlig lägenhet utan insyn och med optimal planlösning. Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skohylla. Här finns även garderober med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns badrum som är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Grått kakel på väggarna och grått klinkergolv som tillval och lyxigare dusch. Köket är rymligt med plats för matbord. Från matsalsdelen har du goda mer förvaringsmöjligheter bakom garderobsvägg med skjutbara dörrar med Elfa inredning. Öppen planlösning med bardisk mot vardagsrum och behagligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och balkongdörr. Från vardagsrum har du utgång till stor inglasad balkong i söderläge. Sovrummet är luftig med fönster och plats för stor säng och annan önskvärd möblering. Genomgående vitmålade väggar utom i sovrum där det är smakfullt naturfärgade väggar som tillval och parkettgolv.

Välkommen till Brf Vattenkvarnen och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Triple-play från Telia (bredband, digital-TV och IP-telefoni) är ett gemensamt abonnemang i föreningen och kostar 220kr/mån. Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer.

Till lägenhet hör ett förråd. De gemensamma utrymmen i föreningen kommer vara cykelrum, föreningslokal, rullstol- och barnvagnsförråd. Miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. Längs järnvägen finns garageplatser. På den upphöjda gården mellan husen kommer det att planteras lökväxter, träd och buskar. Det kommer finnas såväl en lekplats för de minsta som bekväma sittplatser för de stora. Bostaden ligger i kvarteret Vattenkvarnen som är en del av Söderdalen, ett område som de kommande åren kommer att förvandlas till 15 mysiga bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 nya bostäder. Närmiljön kommer att bestå av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt mötesplatser kommer också att finnas. Nära kommunikationer och endast 19 min till city.

Mer om mäklarna