Jakobsberg, Järfälla

Engelbrektsvägen 18B

Såld
  • 3 rum
  • 79,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea med inglasad balkong!

På attraktiv adress med Jakobsberg Centrum som granne finner du en smakfullt renoverad trea. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösningen. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall och genomgående planlösning. Stort vardagsrum som även är lättmöblerat. Köket har renoverats och är utrustat med stenskiva, bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum med golvvärme, badkar, vädringsfönster och kombimaskin. I lägenheten finns även en gäst-WC. Förråd till lägenheten finns.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

En fantastisk förening i Järfälla med låg skuldsättning (3 715kr/kvm år 2022) och bra kassaflöde, som också har genomfört omfattande renoveringar såsom stambyten, fönsterbyten och balkongrenovering. Avgiften inkluderar även 1000/1000 Mbit/s fibernät och bostadsrättstillägg (försäkring). Dessutom erbjuds laddningsstationer för elbilar.

Här bor ni i populära Brf Allmogen med ett lugnt läge med närhet till för- och grundskola, gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

Mer om mäklarna