Jakobsberg, Järfälla

Månadsvägen 26

  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt
2 075 000 kr
Månadsavgift: 4 688 kr/mån

Välplanerad trea med uteplats i populära Västerby!

- Uteplats - Renoverad lägenhet -

På attraktiv adress med närhet till Jakobsberg Centrum finner du en charmig trea med en fantastisk uteplats. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösningen. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet är lättmöblerat. Rymligt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Källarförråd till lägenheten finns. Två stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stambytt och utrustat med dusch, vägghängd WC, tvättmaskin, torktumlare och spegelskåp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Här bor ni i populära Brf Västerby med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jakobsberg, Järfälla

Månadsvägen 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.