Jakobsberg, Järfälla

Järfällavägen 94B

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Gavel 2:a möjlig 3:a med optimal planlösning

+ Ljus 2:a tack vare gavel läge och fönster i två väderstreck
+ Kan med enkla medel byggas om till 3:a se alternativ planlösning
+ Promenadavstånd till pendeltåg/buss. Stockholm C på 19 min
+ Optimal planlösning
+ Kombi tvätt/torkmaskin

Välkommen till denna fantastiska gavel tvåa, perfekt belägen i ett av områdets mest eftertraktade områden!

Denna nyproducerade pärla har allt du kan önska dig och mer. Med en optimal planlösning är varje kvadratmeter utnyttjad till fullo. Stora fönster släpper in massor av naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär i hela lägenheten.

Det rymliga och luftiga vardagsrummet är öppet mot det moderna köket från Vedum, som är utrustat med högkvalitativa Siemens vitvaror. De stilrena och eleganta köksluckorna erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör matlagningen till en fröjd. Från vardagsrummet har du även direkt access till den mysigt inglasade balkongen där du kan njuta av soliga dagar och kvällar.

Sovrummet är rymligt och rymmer en bekväm dubbelsäng samt erbjuder gott om förvaring i de praktiska garderoberna. Badrummet är stilrent helkaklat och är utrustat med både dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet.

Denna bostad ligger i ett perfekt läge, med gångavstånd till både centrum och pendeln. Med Jakobsbergs station endast ett stenkast bort är det enkelt att ta sig till Stockholm City på kort tid. Dessutom finns Medley Järfällabadet och Jakobsbergs centrum på bekvämt gångavstånd för din bekvämlighet.

För den som uppskattar naturen och fritidsaktiviteter finns det flera alternativ i närområdet, inklusive Görvälnsbadet, Viksjö Golfklubb och IKEA. Dessutom är det bara en kort resa till Arlanda Flygplats och Mall of Scandinavia för ännu fler möjligheter till shopping och nöjen.

Slutligen, med utmärkta förbindelser till både stad och natur, erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av bekvämlighet och livskvalitet för dig och din familj. Missa inte chansen att få uppleva allt det bästa av Järfälla har att erbjuda ? kontakta mäklaren redan idag för att boka din visning!

Mer om mäklarna