Jakobsberg, Järfälla

Vasavägen 51

Såld
  • 4 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

4:a högst upp med inglasad balkong

Välplanerad och rymlig lägenhet i omtyckt förening. Brf Wasa är populär tack vare läget och dem låga avgifterna. Föreningen bildades år 1957 och har mindre än 1000kr i lån/kvm. Bostaden ligger centralt med kort promenadavstånd till Jakobsberg centrum och pendeltåg station. Intill fastigheten finns kvartersbutik med postombud, bageri, restaurang, mataffär och pizzeria. I närheten finns Barkarby handelsplats med många av de stora och välkända butikerna. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några.

Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier utan insyn. I anslutning till hallen som har plats för avhängning av ytterkläder finns både gäst wc och badrum. Praktiskt plastmatta på golvet som är enkel att håla rent och tapetserade väggar. Praktiskt kök med goda arbetsytor och plats för mindre matbord vid fönster. Köket har ljusa golv och tapetserade väggar med snyggt kakel ovanför arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys (Samsung) från 2015, tvättmaskin (Bosch) 2018, diskmaskin (Bosch) 2019 och spis/ugn (Bosch) 2019. Spisfläkt från AEG med okänt årtal.

Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för soffgrupp, soffbord och TV-möbel. Här finns parkettgolv och ljusa väggar. Stora fönsterpartier med burspråk och vackert ljusinsläpp. Från vardagsrum nås ena sovrum med platsbyggda garderober, parkettgolv och ljusa tapeter på väggarna. Från vardagsrum har du även utgång till stor inglasad balkong i söder läge. Två av sovrummen ligger i fil och nås från hallen. Ena sovrum med parkettgolv och ljusa tapeter på väggarna. Det tredje sovrummet med ljusa golv och tapetserade väggar.

Mer om mäklarna