Jakobsberg, Järfälla

Aspnäsvägen 20

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med balkong i fritt läge!

ACCEPTERAT PRIS

Välkomna till denna välplanerade 2a på populär adress! Denna ljusa och välplanerade tvåan ligger högt upp i huset med en fantastisk utsikt. Tack vare bostadens våningsplan och de fria läget har man i denna bostad ingen direkt insyn. Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för mer än en soffgrupp. Utgång till bostadens balkong finner vi i köket. Det rymliga köket lämnar plats för stort matbord vid fönster. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Helkaklat och stambytt badrum försedd med tvättmaskin. Rymligt sovrum med plats för säng samt annan önskvärd möblering. Till bostaden hör ett rymligt förråd.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong på som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kommer du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder caféset.

Aspnäsvägen är för många en av Järfällas bästa lägen. Detta tack vare närheten till centrum, kommunikationer och handel men ändå en bit ifrån för att bo lugnt. Förening med god ekonomi. Endast 239kr i lån per kvm. I närområdetområdet finns frisör, fotvård, bensinstationer och nära till mataffär. Upplysta gångvägar mellan området och Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstationen. Promenadavståndet är ca 5-10 minuter.

Mer om mäklarna