Jakobsberg, Järfälla

Vibblabyvägen 30

Såld
  • 4 rum
  • 109 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad fyra i Jakobsberg!

Välkommen till denna charmiga 4a på Vibblabyvägen 30.

När du kliver in möts du av en genuin känsla av hemtrevnad. Det rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för soffgrupp och matbord. Stora fönster släpper in det naturliga ljuset och ger en ljuvlig atmosfär. I köket kan du föreställa dig kreativa stunder och gemensamma middagar, omgivna av den värme som endast ett originalkök kan erbjuda. I sovrummen har du möjlighet att skapa din fristad, och de generösa fönsterna ger ett fint ljusinsläpp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong med fantastiska utsikt mot ekbacken som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Det som verkligen sätter pricken över i:et är det stambytta badrummet, grovkök med möjlighet att installera tvättmaskin/torktumlare och gäst-WC.

Vibblabyvägen 30 är beläget i populära Västra Jakobsberg. Detta hem erbjuder också närhet till utmärkta skolor, grönområden och goda kommunikationer. Jakobsbergs mångfald och gemenskap gör det till en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever.

Mer om mäklarna