Bolinder Strand, Järfälla

Maskinistvägen 11

Såld
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk takterrass i populära Bolinder Strand!

- Takterrass på cirka 20 kvm - Bolinder Strand - Sjöutsikt - Gångavstånd till Mälaren - En av Bolinder Strands största lägenheter -

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad femma på femte våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över Mälaren.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall med skjutgarderob. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök från Vedum med rostfria vitvaror från Siemens och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten fyra sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng. Utöver det finns tre till sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp ovanför. Det andra badrummet är påkostat och utrustat med toalett, kommod, duschhörna samt badrumsskåp. Stort källarförråd tillhör bostaden.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här femman finns en stor och underbar takterrass som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att halva takterrassen är inglasad medans den andra halvan har sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Takterrassen nås från vardagsrummet och köket och erbjuder loungedel och sol hela dagen. En fantastisk utsikt över Mälaren.

Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!
- Kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna