Bolinder Strand, Järfälla

Maskinistvägen 5

Såld
  • 3 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Drömboende med Fantastisk Terrass och Bubbelpool - Hela Familjens Favoritplats i Nybyggd Lägenhet!

+Rymlig terass om 57kvm med bästa solläge!
+Unik planlösning med generös takhöjd
+Fullt utrustat kök från Vedum med premium vitvaror
+Gott om förvaring
+Klädkammare på 7kvm

Äntligen! Nu erbjud chans att förvärva en rymlig trea på Maskinistvägen ! Denna nyproducerade (2020) lägenhet på souterräng-plan är ett drömhem för den som älskar utomhuslivet, med en stor terrass som omsluter hela bostaden.

Inne i lägenheten möts du av väldisponerade ytor som harmoniserar med modern funktionalitet på bästa sätt. Här finns utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar, med smarta lösningar som gör boendet både praktiskt och stilrent.
Denna lägenhet erbjuder en utevistelse som många drömmer om. Den stora och privata terrassen höjer livskvaliteten för dig som boende, och bjuder in till härliga stunder med familj och vänner. Med generösa soltimmar och en trevlig utsikt blir varje kväll till en minnesvärd upplevelse.

Från Stockholm C tar du dig hit på endast 19 minuter, vilket gör detta till ett mycket attraktivt område att bo i. Bolinder strand är känt för sin populära och rofyllda atmosfär, med något för alla åldrar. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag - matbutiker, restauranger, caféer, pendeltågsstation och gym. Men också nära till det som sätter guldkant på tillvaron - Naturreservat, badplatser och båtklubbar!

Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet med en uteplats som slår det mesta - kontakta mäklare för mer information och visning!

Mer om mäklarna