Bolinder Strand, Järfälla

Maskinistvägen 13

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv trea med enastående läge - sjöutsikt över Mälarens glimrande vatten!

+Inglasad balkong i solläge med sjöutsikt
+Tillhörande källarförråd
+Nytt och fräscht
+Lilla sovrummet på ca 8kvm med plats för säng byrå m.m
+Stilrena materialval
+Välutrustat kök
+Helkaklat badrum
+Gott om förvaring
+Utmärkta kommunikationer med pendeltåg och bussar
+Attraktivt område
+Närhet till vatten
+Badplatser och båtklubbar
+Grönområden
+Restauranger och caféer

Stig in i denna fantastiska bostad som erbjuder en stor balkong i optimalt solläge med en hisnande utsikt över Mälarens vackra vatten. Med väldisponerade kvadratmeter och en stilfull interiör skapar detta hem en atmosfär av lyx och komfort. Den smarta och praktiska planlösningen bjuder in till härliga stunder med familj och vänner. Varje rum är omsorgsfullt designat för att maximera både avkoppling och socialt umgänge. Här får du tillgång till alla bekvämligheter du kan önska dig - från den soliga balkongen och den magnifika utsikten till det fullt utrustade köket och det elegant helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har du nära till utmärkta kommunikationer, grönskande parker, Mälarens vatten samt ett exklusivt urval av restauranger och caféer.

Denna bostad är idealisk för den kräsna köparen som söker det allra bästa inom boende och livsstil. Vare sig du är singel eller ett par, kommer detta hem att bli din oas av lyx och avkoppling

Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna