Bolinder Strand, Järfälla

Maskinistvägen 11

Såld
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Elegant hem med sjöutsikt mot Mälaren från samtliga fönster!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med en förtrollande utsikt över Mälaren från varenda fönster! Denna bostad är inte bara en plats att bo på, det är en plats att drömma på. Med en genomgående hög standard och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du en känsla av rymd och elegans.

Köket är en mästare i stil och funktionalitet med sin moderna och stilfulla design i en lugnande beige nyans, kompletterad med en djupare bänkskiva. Här finns generösa arbetsytor och gott om förvaring, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Middagsbordet har sin egen avgränsade plats, perfekt för trevliga måltider med familj och vänner.

Sovrummet är rymligt och inbjudande, med tillräckligt med utrymme för en bekväm dubbelsäng och önskad möblemang. Tänk dig att vakna upp varje morgon och kunna se det stilla vattnet i Mälaren direkt från sängen. Förvaring kommer du inte att sakna med flera garderober som ryms i sovrummet.

Badrummet är en fröjd för ögat med sina moderna raka linjer och hög standard. Det finns en separat tvättdel och en generös duschdel, samt praktiska skåp och en arbetsbänk. Funktion och elegans går hand i hand här.

Hallen erbjuder en smart mix av öppen och stängd förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. För den extra lagringskapaciteten finns även ett externt förråd.

Denna lägenhet på Maskinistvägen 11 är helt enkelt en pärla som erbjuder en harmonisk livsstil med panoramautsikt över Mälaren. Här kan du njuta av lugnet och skönheten av naturen samtidigt som du har moderna bekvämligheter inom räckhåll. Du är inom behaglig promenadavstånd till pendeln som på bara 18 min tar dig till Stockholm city. Där finns även mataffär och övrig service. Är du bilburen kan du glädjas åt att du har snabbt ut till E18 och kort därefter även E4:an.

Missa inte chansen att göra denna fantastiska plats till ditt nya hem!

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information.

Mer om mäklarna