Bolinder Strand, Järfälla

Maskinistvägen 13, våning 14

REDO™
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt
5 995 000 kr
Månadsavgift: 5 623 kr/mån

Fyra med fantastisk utsikt över Mälaren!

- Fantastisk sjöutsikt - Våning 14 - Inglasad balkong - Tillhörande källarförråd -

Äntligen annonseras en större fyra på Maskinistvägen! Här välkomnas du in i en nyproducerad fyra på våning 14 där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här njuter du av en fantastisk utsikt över Mälaren.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall med inbyggd skjutgarderob. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök från Vedum med rostfria vitvaror från Siemens och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. I master bedroom finner du gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Utöver detta finns två till sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare med förvaring ovanför. Till gästerna finns en gäst-WC. Förutom en klädkammare på 4kvm finns också ett större källarförråd med högt till tak, som tillhör bostaden.

Denna lägenhet ger er tillgång till en utevistelse som många drömmer om. Lägenhetens stora inglasade- och mycket privata balkong, höjer livskvaliteten för dig som boende. Här njuter du av härliga kvällar med både familj och vänner med generösa soltimmar och fantastiska solnedgångar över Mälaren!

På bara 23 minuter tar du dig från Odenplan till detta mycket trevliga område. Bolinder strand är ett populärt och rofyllt område med något för alla åldrar! Här har du nära till allt som underlättar vardagen - matbutiker, restauranger, caféer, pendeltågsstation och gym. Men också närhet till det som sätter guldkant på tillvaron - Naturreservat, badplatser och båtklubbar!

Kontakta mäklaren för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bolinder Strand, Järfälla

Maskinistvägen 13, våning 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.