Barkarbystaden, Järfälla

Flygfältsvägen 19

  • 2 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 375 000 kr
Månadsavgift: 3 004 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad tvåa högst upp i huset!

- Högst upp - Populärt och eftertraktat område - Balkong mot innergård - Optimal planlösning

Välkommen till denna ljusa och moderna 2a om hela 44,5 kvm med hög standard, öppen och tilltagande planlösning och i bästa läge. Här erbjuds en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten.

Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 06-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, kort promenadavstånd till tågstation och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter.

Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana.

Välkomna att kontakta din lokala mäklare Jony Eliyo på 072-962 36 04 vid intresse och mer information!

Boka visning

  • Bokad visning. Kontakta mäklaren för visningstid.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarbystaden, Järfälla

Flygfältsvägen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.