Barkarbystaden, Järfälla

Karlslundsvägen 30

  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt
3 395 000 kr
Månadsavgift: 5 136 kr/mån

Fantastisk fyra med uteplats

-Stor Uteplats- Barkarbystaden - Gångavstånd till kommunikationer- Stabil förening med god ekonomi.

Här välkomnas du in i en fantastisk fyra på andra våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och solig uteplats.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med vitvaror vit kulör från Electrolux och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng. Utöver det finns två till sovrum med plats för säng och annat möblemang. I bostaden finns även en stor klädkammare med ett stort fönster. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare. Sedan har bostaden även en gäst-WC.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18.
Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg.

- Kontakta mäklaren för mer information!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarbystaden, Järfälla

Karlslundsvägen 30

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.