Barkarbystaden, Järfälla

Herculesgatan 6

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

3,1 meter i takhöjd - Uteplats om cirka 16 kvm - Låg avgift!

Välkommen till en unik gavellägenhet som kännetecknas av sin imponerande takhöjd på 3,1 meter och en fantastisk uteplats om cirka 16 kvm!

Nu finns chansen att bo på en av de bästa adresserna i Barkarbystaden! Bostaden är genomgående och får rikligt med ljus från två väderstreck och sitt gavelläge. Som stolt medlem i föreningen får du dessutom tillgång till en omfattande och bekväm livsmiljö som kommer att lyfta din vardag till nya höjder av underhållning och njutning. Njut exempelvis av en fantastisk spa-avdelning med en bastu och loungemiljö samt tillgång till gym.

Lägenheten inrymmer en lagom stor hall med klinkergolv med gott om förvaring, duschrum med golvvärme och tvättavdelning, sovrum plats för dubbelsäng, walk-in-closet med gott om förvaring och ett fantastiskt fullutrustat kök med rostfria vitvaror med öppen planlösning mot vardagsrummet. Dessutom ingår bredband med hög hastighet i avgiften.

Vardagsrummet är stort och lättmöblerat. Från vardagsrummet har man access till den mycket rymliga och privata uteplatsen med plats för såväl matgrupp som en loungegrupp som skapar en perfekt plats för sociala tillställningar och mysiga grillkvällar.

Här bor ni ett centralt och attraktivt område med närhet till bland annat Ica Maxi, restauranger, pendeln, gym, IKEA och Stockholm Quality Outlet. Bra kommunikationer genom buss och tåg samt nära till den framtida t-banestationen. Ni omges också av en vacker omgivning i Barkarbystaden där naturreservat och sjö finns inom promenadavstånd.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information, Jony Eliyo, 072-962 36 04.

Mer om mäklarna